Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Με άμεση επαναλειτουργία της εταιρείας “Κατσέλης” απαντούν στην πτώχευση οι 500 εργαζόμενοι



"Όχι στα παιχνίδια των τραπεζών στις πλάτες μας" απαντούν οι 500 εργαζόμενοι στο αίτημα πτώχευσης της αρτοβιομηχανίας "Κατσέλης", μέλος του ομίλου Nutriart.

"Είμαστε εδώ φορώντας τις στολές μας περιμένοντας να μας δώσουν δουλειά", δήλωσε στο avgi.gr ο Γιώργος Αρβανίτης, πρόεδρος του συλλόγου εργαζόμενων της εταιρείας "Κατσέλης", που ο μεγαλομέτοχος, Χάρης Δαυίδ, την Παρασκευή κατέθεσε αίτηση πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, υπόθεση που θα εκδικαστεί την 18η Σεπτεμβρίου.
Μέχρι τότε, "μπορεί να πληρωνόμαστε, αλλά εμείς θέλουμε να δουλέψουμε", δήλωσε ο Γιώργος Αρβανίτης υπογραμμίζοντας ότι εάν το πρόβλημα είναι οι τράπεζες, "εμείς ξέρουμε ότι μπορεί να γίνει κούρεμα 40% και από τα 110 εκατ. ευρώ που είναι σήμερα το χρέος της εταιρείας, αυτό να καταστεί βιώσιμη και η εταιρεία να μην χαθεί από την αγορά", είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για την ακίνητη περιουσία, ο κ. Δαυίδ διαβεβαίωσε ότι με την εκποίησή της υπερκαλύπτονται αποζημιώσεις και χρέη προς τρίτους.

"Καλούμε τον κ. Δαυίδ να μην μένει σε δηλώσεις περί λύπης για το μέλλον των 500 οικογενειών που ζουν από την επιχείρηση και να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο", τόνισε ο Γιώργος Αρβανίτης.
Πάντως, από την Πέμπτη στο τιμόνι της Eurobank τοποθετήθηκε ο Γιώργος Δαυίδ, πατέρας του μεγαλομέτοχου της εταιρείας "Κατσέλης".


____________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου